Noile tehnologii in materie de interfoane

Daca sunteti preocupat de siguranta casei si companiei dumneavoastra atunci cu siguranta ca vreti sa fiti in tema cu toate aparitiile noi in materie  de sisteme de supraveghere video si aparate de intercomunicare cum sunt interfonul sau video-interfonul.  Noi va aducem la cunostinta faptul ca pe piata mondiala, si incet- incet si pe piata din Romania, au aparut tot felul de inovatii care te vor ajuta sa pastrezi  siguranta firmei si familiei tale.interfon scara bloc

Una dintre inovatiile momentului este posibilitatea de a avea mai multe receptoare in interior. Daca spre exemplu aveti o casa cu etaj, sau sediul companiei ocupa mai mult de un etaj intr-o cladire, atunci veti avea posibilitatea sa instalati cate un receptor pentru fiecare etaj.  Circuitul este acelasi, doar ca acum nu va trebui sa mai coborati pana la parter pentru va deschide usa sau poarta pentru vizitatori.

Mai mult, in cazul in care aveti aceasta optiune instalata in casa sau in sediul companiei , puteti folosi dispozitivul pe post de walkie-talkie. O simpla combinatie de taste va poate face legatura cu celelalte receptoare din cladire si puteti vorbi cu ceilalti prin intermediul unui difuzor. Apelurile pentru sedinte si  consilii vor fi mult mai simple si la departare de cateva taste. De asemenea, nu mai este o noutate ca putem avea acces la imagini video cu ceea ce se intampla la usa noastra.

Un alt plus al aparatelor din zilele noastre este faptul ca acum pot fi instalate si in lifturi, lucru cu atat mai util cu cat firma sau compania noastra este situata la al 5-lea etaj al unei cladiri. Un alt mare atu al acestor gadgeturi este faptul ca acum printr-o apasare de buton, pot controla barierele, usile automate si chiar lifturile. Cea mai buna parte este ca nici macar nu trebuie sa fim acolo. Putem conecta  prin Bluetooth, sau prin conexiunea la internet, telefonul personal la aceasta noua generatie de dispozitive si putem controla aparatul prin smartphone-ul personal.

Una dintre cele mai folositoare functii ale noi generatii de interfoane este faptul ca poate memora coduri de acces pentru  a nu fi nevoiti sa aveti grija de cheia magnetica ca de ochii din cap. Daca ati pierdut-o, ar fi bine sa retineti un cod personalizat, format din cateva cifre,  care va va permite accesul in casa. In aceeasi functie este inclusa o subfunctie foarte importanta. In cazul in care aveti o urgenta, fie ea medicala, de securitate sau vreo catastrofa naturala, aparatul dumneavoastra poate suna singur la serviciile de urgenta.  Prin introducerea codului de urgenta format din maximum 4 cifre, dispozitivul se poate conecta la reteaua de telefonie  din imediata apropiere si poate apela serviciul de ambulanta, politia sau pompierii.

Lucrurile devin din ce in ce mai simple, iar gadgeturile sunt intr-un continu progres, care ne simplifica viata, dar in acelasi timp  vegheaza la siguranta noastra , a familiei noastre si a angajatilor nostri.

Leave a comment